onsdag, juni 6

Forslag til Australiens rejserute

Efter en uge i USA var jeg tilbage på Australiens-sporet. Efter i seks døgn at have jaget The Real America i staterne Wyoming og South Dakota var jeg tilbage i Danmark. Nu var der kun få uger, til vi skulle af sted. Jeg skulle tunes ind på Australien og var gået i gang med flere guidebøger og rejsebeskrivelser. Planen vi havde lagt var pt.

To døgn i Singapore. Fire døgn i Sydney. Autocamper/motorhome fra Sydney til Cairns. Windsor, Cessnock, Hunter Valley. Ballontur over Hunter Valley. Koala Hospital, Port Macquarie. Coffs Harbour. Bundjalung NP. Byron Bay. Lamington NP. Warner Bros Movie World / Outback Spectacular Show, Gold Coast. Brisbane. Australia ZOO. Noosa NP. Fraser Island, Kingfisher Bay. Hel dag på Fraser Island. Hval eller delfinsafari. Hervey Bay. Gladstone/Heron Island- Hel dag på Heron Island. Kroombit. Hel dag på Kroombit Locherbar Cattle Station. Carnavon NP. Hel dag i Carnavon Gorge NP., Clermont , Cape Hillbourough NP, Mackay. Airlie Beach. Townsville. Hel dag på Magnetic Island. Charters Towers. Undara Volcanic NP. Hel dag ved Undara Volcanic NP. Kuranda. Port Douglas. Cape Tribulation. Aflevere autocamper/motorhome i Cairns. Fire nætter på hotel i Cairns. Regnskov og aboriginal kultur. Ocean Spirit til Michaelmas Cay. River Rafting, Ballon-tur.

Det var planen, men vi forventede at turen ville blive helt anderledes. Men skulle vi komme til at mangle ideer til, hvor vi kunne køre hen, så var det bare frem med planen.

2 kommentarer:

Lars Petz sagde ...

Hejsa! Og god tur
Ved Brisbane ligger der noget som hedder Lone Pine Park (koalaer)som helt klart vil være et hit specielt for børnene.

Lars Petz, Fredericia

Anonym sagde ...

Lyder som en dejlig tur. Hvis i er til dyrebesøg, så er Steve Irwin zoo ved Brisbane et must. Og når i skal til magnetic island, så tag forbi YHA og spis brunch med koalaerne. Det var en kanon oplevelse og det eneste sted jeg oplevede i Australien, hvor du kunne holde en koala og ikke bare røre den.

God tur.