fredag, april 27

Flimklip fra Australien

Det kunne være svært nok at beslutte sig. Hvordan fik vi valgt, hvad vi skulle se på turen Down Under. En tur på nettet gør ikke beslutningen lettere. På You Tube findes et utal af filmklip om Australien. Sådanne videoer gør ikke valgene lettere. Jeg fandt bl.a.

Qantas - The Spirit of Australia


Australian Rules Football promotion video


No other place like Sydney

2 kommentarer:

Jakob Nielsen sagde ...

Sad lige og så dine indlagte filmklip og det fik mig til at tænke på den første gang vi med spænding fløj til Perth W.A. det var med et vist sug i maven vi der fløj ind over det australske fastland og sad og kiggede ned i mørket og prøvede at forestille sig hvordan det var dernede. Nå men da vi nærmede os Perth viste Qantas en lille film om byen, i lighed med filmklip om de øvrige byer Qantas lander i. Det er dette Qantas filmklip/reklame om Perth jeg er ude efter, du skulle da ikke ligge inde med viden hvor man kunne finde det på nettet. Har kigget lidt på YouTube

Arne sagde ...

Hej Jakob.
Yes. Qantas har i deres Q-Entertainment-center en serie intro-videoer til byerne i Australien. Gode, flotte og informative videoer.
Jeg har også tjekket nettet for filmklippet fra Qantas. Uden held. Jeg fandt på Qantas hjemmeside en introduktion til Perth, men ikke flimklippet i fuld længde. Desværre.
Hilsen
Arne