fredag, april 20

Hvor skal vi hen, du? London, Norge, Australien?

Det er tid til forandring. Til sommer kan jeg ikke få lov til at se de smukke canadiske bjerge eller lege cowboy på den amerikanske prærie. De seneste to år har vi været på to fantastiske familieferier i motorhome gennem det vestlige Canada. Der skal noget nyt til. Nu er der kun godt to måneder til, ungerne har sommerferie, så vi skal have besluttet os. Hvor går årets familietur hen?

London er en fantastisk by, men der kan vi altid tage hen.
Norge er smuk, men kan vi være sikre på vejret.
Australien er Australien. Sol og strand. Outback og rød jord. Utzons operahus og frodige Tasmanien.

Australien. Det lyder fristende, og min søde hustru kunne få lov til at gå mindernes vej fra en glad australsk studietid. Selv om Australien er på den sydlige halvkugle. Selv om årstiderne er vendt på hovedet, så kunne vi med lidt god planlægning få en god, spændende og varm sommerferie i landet Down Under.

Vi måtte træffe en beslutning. Sebastian Klein er på DR TV på jagt efter Australiens mærkeligste dyr. Ungerne vil se koala og kænguru. Min hustru er tændt på mindernes vej. London og Norge må vente. Efter at have set nedenstående filmklip fra Tourism Australias kampagne "Where the bloody hell are you" var vi ikke i tvivl. Vi skal til Australien.

Tourism Australia: Where the bloody hell are you

Ingen kommentarer: