søndag, maj 20

Vores rejse til Australien

En hel weekend brugte vi på at bladre, surfe og pløje rejseguider om Australien igennem. Vi havde været igang med Lonely Planet-bøgerne. Der var Australia, New South Wales, Queensland and the Great Barrier Reef, Victoria, South Australia, Northern Territory, Outback Australia og East Coast Australia. Tasmania og Westen Australia havde vi med 100% sikkerhed valgt fra. Imens vi læste lå et stort Australien folde-ud-kort på spisebordet. Der blev indtegnet ønsker til turen.

Vi diskuterede også ruten til Australien. Over Nordamerika og Stillehavet eller den mere traditionelle rute over Asien. Østen vandt. Hvis det var muligt, ville vi gøre stop i Singapore.

Vores ønsker for rejsen til Australien
Afhængig af mulighederne for fly ville vi tage af sted i 5 til 6 uger. Det ville blive over Østen, gerne med et par dages stop i Singapore. Vi ville gerne begynde i Sydney og bruge tiden på østkysten og gerne i en autocamper / motorhome. Nu skulle vi ”bare” have fundet ud af, hvad der var muligt og så have bestilt flybilletter.

2 kommentarer:

Fisker sagde ...

Har I overvejet at tage en GPS tracker med?

Så kan I:

a) geotagge jeres digitale billeder
b) lægge hele ruten ind i Google Earth - med billeder og hele pivetøjet :)

/Fisker

Arne sagde ...

G´Day Fisker

Til denne tur havde jeg ikke overvejet det med geotracker, men det lyder spændende og som noget, jeg måske skulle overveje til kommende ture. Tak for tippet.

Hilsen
Arne